Cégünkről

 

A HURO kft 1994.junius 02.-án alakult. Fő tevékenységi köre 2004.-ig fémcsomagoló eszközök gyártása – forgalmazása, valamint játék nagy és kiskereskedelem volt.

Cégünket mindig is a fejlesztés, az újítás jellemezte. Törekedtünk és folyamatosan törekszünk olyan fejlesztésekre, amelyekre a társadalomnak szüksége van, és amelyek újdonságtartalma meghatározó. Találmányainkra, mivel számunkra értéket jelentenek, szellemi oltalmat szereztük. 

Legfontosabb védettség alatt álló találmányaink a „Hurokán szuperszagelszívó”, a „Biztonsági kulcs és zárszerkezet” és az „Energiatakarékos izzó”. 

2004 – ben elkezdte, a nemzetközi szabadalommal védett, találmányon alapuló HUROKÁN higiéniai berendezés gyártását, forgalmazását.

Cégünk, a Huro Kft, több mint hét éve, egyedül a világon, gyártja és forgalmazza a nemzetközi szabadalommal védett HUROKÁN szuperszagelszívót, amely ma csúcsmegoldásnak számít a kulturált, szagtalan és baktériummentes toalett-légterek kialakításában. A HUROKÁN szuperszagelszívó automatikusan működik, és egy vízzel záró szelepen át, közvetlenül a wc csészéből folyamatosan szívja el, és a szennyvízcsatornába juttatja a szagokat valamint a lebegő baktériumokat.

Hosszú távú céljaink közé tartozik a vevőink magas szintű kiszolgálása és termékeink megbízhatóságának folyamatos biztosítása.